AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve gelen misafir görmek

Kahve falında eve gelen misafir görmek

Kahve falında eve gelen misafir görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve gelen misafir gördüyseniz:

  • Paylaşımdan kaçınmamanız sizin için en doğru sonuçları doğurabilir.

Kahve falında eve gelen misafir görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine alamet eder.

Kahve falında eve gelen kalabalık misafir görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve gelen misafiri kovmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında gelen misafiri istememek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzak yoldan gelen misafir görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir