AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve boya yapmak

Kahve falında eve boya yapmak

Kahve falında eve boya yapmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında eve boya yapmak gördüyseniz:

  • Haydi, bunu kanıtlayın.

Kahve falında ev boya yapmak başın borçlularla belaya gireceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evi badana boya yapmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında eve boya yapmak yeterli kimse haline geleceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında evi boya yapmak kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evde boya yapmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında evi yeşil boya yapmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına yorulur.

Kahve falında turuncu boya yapmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işarettir.

Kahve falında saç boya yapmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir