AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç boya yapmak

Kahve falında saç boya yapmak

Kahve falında saç boya yapmak de zenginliğe kavuşacağına, kendinden emin adımlar atacağına, büyük başarılara imza atacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, şansa, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında saç boya yapmak gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardankurtulabilirsiniz.

Kahve falında saça boya yapmak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, oldukça uzun bir yolculuğa işarettir.

Kahve falında saç boya yapmak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında yağlı boya yapmak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz boya yapmak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında siyah boya yapmak işinin gücünün rast gideceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına delalet eder.

Kahve falında evi boya yapmak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk boya yapmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı boya yapmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir