AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde boya yapmak

Kahve falında evde boya yapmak

Kahve falında evde boya yapmak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, tartışmaların son bulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında evde boya yapmak gördüyseniz:

  • Elinize daha önceden verilmiş kararları ilgilendiren bilgi veya haberler geçebilir.

Kahve falında ev boya yapmak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına yorulur.

Kahve falında eve boya yapmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine rivayet eder.

Kahve falında evi boya yapmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi badana boya yapmak kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, yetkili bir göreve atanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde boya yapmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, günah ve suç işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evi yeşil boya yapmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı boya yapmak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında boya badana yapmak varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir