AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu boya yapmak

Kahve falında turuncu boya yapmak

Kahve falında turuncu boya yapmak pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, önemli sorumluluklar alacağına, istediği arabaya bineceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına inanılır.

Kahve falında turuncu boya yapmak gördüyseniz:

  • Edineceğiniz tecrübe şimdiye kadar olan biten şeyleri daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında turuncu boya yapmak uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu boya görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını turuncuya boyatmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları turuncuya boyatmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine inanılır.

Kahve falında saçı turuncuya boyatmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sulu boya yapmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yağlı boya tablo yapmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz boya badana yapmak kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir