AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi boya yapmak

Kahve falında evi boya yapmak

Kahve falında evi boya yapmak her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi boya yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya yaratıcı işlere odaklanmalısınız.

Kahve falında evi boya yapmak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine yorulur.

Kahve falında ev boya yapmak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde boya yapmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi badana boya yapmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eve boya yapmak açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında evi yeşil boya yapmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet eder.

Kahve falında saça boya yapmak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında sarı boya yapmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir