AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden korkmak

Kahve falında evden korkmak

Kahve falında evden korkmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evden korkmak gördüyseniz:

  • Sizi heyacanlandıran bir konuya harcama yapmanız da olasıdır.

Kahve falında evden korkmak aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet eder.

Kahve falında eve giren hırsızdan korkmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde korkmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deliden korkmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, bir konuda destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında boğulmaktan korkmak musibetlerin yaşanacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında ölüden korkmak birlikte kâh ağlayacağına, yeni duygular tadacağına tabir olunur.

Kahve falında sesten korkmak ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babadan korkmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir