AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesten korkmak

Kahve falında sesten korkmak

Kahve falında sesten korkmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına işarettir.

Kahve falında sesten korkmak gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında ses duyup korkmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine işarettir.

Kahve falında sesten korkmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsahtan korkmak cesaret gerektiren işlere gireceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında askerden korkmak zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzdan korkmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında namazda korkmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten korkmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten korkmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, tatsız haberlerin alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir