AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulmaktan korkmak

Kahve falında boğulmaktan korkmak

Kahve falında boğulmaktan korkmak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında boğulmaktan korkmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında boğulmaktan korkmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulmaktan korkmak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında denizde boğulmaktan korkmak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlenmekten korkmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, kazancının çok daha fazla olacağına alamet eder.

Kahve falında denizden korkmak ağız tadının yerinde kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yunus balığından korkmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında öleceğinden korkmak küslerin ve kırgınların barışacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere inanılır.

Kahve falında yakalanmaktan korkmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir