AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde korkmak

Kahve falında evde korkmak

Kahve falında evde korkmak itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde korkmak gördüyseniz:

  • Uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak istediğiniz kişiler, olayları tamamen sizinle ilgili bir konu ya da sizin densizliğiniz olarak yorumlayabilirler.

Kahve falında eve giren hırsızdan korkmak yanlış kararlar vereceğine, her zaman çok üzgün olacağına işarettir.

Kahve falında evde korkmak huzursuzluk yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında evden korkmak kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında utanmak korkmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynadan korkmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında patrondan korkmak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine işarettir.

Kahve falında korkmak uyanmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına delalettir.

Kahve falında denizde boğulmaktan korkmak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir