AnaSayfa / Genel / Kahve falında babadan korkmak

Kahve falında babadan korkmak

Kahve falında babadan korkmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, onların yaralarına merhem olacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, bol bol moral depolanacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babadan korkmak gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işinizde kullandığınız elektronik aletlerle sorunlarınız olabilir.

Kahve falında babasından korkmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan korkmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babadan korkmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adamdan korkmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına inanılır.

Kahve falında deniz görüp korkmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına tabir olunur.

Kahve falında cin görüp korkmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kazancının bereketleneceğine işarettir.

Kahve falında korkmak ve saklanmak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, rızkının artacağına inanılır.

Kahve falında yaratıktan korkmak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir