AnaSayfa / Genel / Kahve falında evdeki tozları süpürmek

Kahve falında evdeki tozları süpürmek

Kahve falında evdeki tozları süpürmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında evdeki tozları süpürmek gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Kahve falında tozlu ev süpürmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulur.

Kahve falında evdeki tozları süpürmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına tabir olunur.

Kahve falında evde toz süpürmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında tozlu evi süpürmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında tozu süpürmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, koltuğunun da yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında tozlu yeri süpürmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında toz süpürdüğünü görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yerden toz süpürmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir