AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden toz süpürmek

Kahve falında yerden toz süpürmek

Kahve falında yerden toz süpürmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iyi geçim halinde kalacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yerden toz süpürmek gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Kahve falında yerden toz süpürmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet eder.

Kahve falında evde toz süpürmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında tozu süpürmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tozlu ev süpürmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu yeri süpürmek zaaflarına kapılacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret eder.

Kahve falında toz toprak süpürmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında toz süpürdüğünü görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, yüksek moralli olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir