AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde toz süpürmek

Kahve falında evde toz süpürmek

Kahve falında evde toz süpürmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde toz süpürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi maddi manevi güvende hissetmenizi sağlayacak kişisel değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız.

Kahve falında evdeki tozları süpürmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında evde toz süpürmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında tozlu ev süpürmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında tozlu evi süpürmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tozu süpürmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tozları süpürmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında evin tozunu süpürmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir