AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozu süpürmek

Kahve falında tozu süpürmek

Kahve falında tozu süpürmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rahat bir hayata sahip olmaya tabir olunur.

Kahve falında tozu süpürmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebilme şansını bulacaksınız.

Kahve falında toz süpürmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında tozları süpürmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toz toprak süpürmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına inanılır.

Kahve falında tozlu halı süpürmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına yorulur.

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında evdeki tozları süpürmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tozu süpürmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına yorulur.

Kahve falında tozlu ev süpürmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir