AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde yeşil kurbağa görmek

Kahve falında evde yeşil kurbağa görmek

Kahve falında evde yeşil kurbağa görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kendisiyle de gururlanacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, bundan hayır göreceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde yeşil kurbağa gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya çevrenizdeki bazı kişiler kasıtlı olarak moralinizi bozabilir.

Kahve falında evde yeşil kurbağa görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kurbağa yavrusu görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, sorumlulukların azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kurbağa görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renkli kurbağa görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil kurbağa görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük kurbağa görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kurbağa yakalamak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük yeşil kurbağa görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir