AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli kurbağa görmek

Kahve falında yeşil renkli kurbağa görmek

Kahve falında yeşil renkli kurbağa görmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, fedakârlıklar yapacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kurbağa gördüyseniz:

  • Çok fazla şey isteyen ya da rahatsız edici durumlara neden olabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında yeşil renkli kurbağa görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli kurbağa görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kurbağa yakalamak şen kahkahalar atacağına, iftiraya maruz kalınacağına inanılır.

Kahve falında yeşil büyük kurbağa görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kurbağa görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında küçük yeşil kurbağa görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında büyük yeşil kurbağa görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında zıplayan yeşil kurbağa görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir