AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil büyük kurbağa görmek

Kahve falında yeşil büyük kurbağa görmek

Kahve falında yeşil büyük kurbağa görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil büyük kurbağa gördüyseniz:

  • Yakın zamanda belli bir ödül söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil büyük kurbağa görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil kurbağa görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir kurbağa görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çok büyük kurbağa görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, kısmetlerinin de kapanacağına yorulur.

Kahve falında evde büyük kurbağa görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında büyük kurbağa görmek sıkıntılarının sona ereceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında evde yeşil kurbağa görmek kazancının çok düşeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kurbağa görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir