AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yeşil kurbağa görmek

Kahve falında büyük yeşil kurbağa görmek

Kahve falında büyük yeşil kurbağa görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, maneviyata yöneleceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, siparişlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil kurbağa gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde yanıltıcı olaylar ya da hayal kırıklıkları yaşanabilir.

Kahve falında büyük yeşil kurbağa görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil büyük kurbağa görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında evde büyük kurbağa görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir kurbağa görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük kurbağa görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük kurbağa görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına işarettir.

Kahve falında yeşil renkli kurbağa görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kurbağa yakalamak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir