AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kurbağa görmek

Kahve falında yeşil kurbağa görmek

Kahve falında yeşil kurbağa görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, işlerinin kapanacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kurbağa gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki işlerin verimliliği ya da akışkanlığı özel yaşamınızdaki olaylara bağlı olabilir.

Kahve falında küçük yeşil kurbağa görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renkli kurbağa görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kurbağa yakalamak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine alamet eder.

Kahve falında açık yeşil kurbağa görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kurbağa yavrusu görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet eder.

Kahve falında zıplayan yeşil kurbağa görmek kem gözlere gelineceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük yeşil kurbağa görmek kısmetli kapıların açılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil kurbağa görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir