AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde terörist görmek

Kahve falında evde terörist görmek

Kahve falında evde terörist görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yeni bir yol çizileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, onlara çok bağlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında evde terörist gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında evde terörist görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında teröristten saklanmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında terörist asker çatışması görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kazancını arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında teröristlerle çatışma görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında teröristlerle savaş görmek istediği projeleri yapamayacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına delalettir.

Kahve falında ölü terörist görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında teröristi öldürmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teröriste rehin olmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir