AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröriste rehin olmak

Kahve falında teröriste rehin olmak

Kahve falında teröriste rehin olmak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, korkularından kurtulacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına tabir olunur.

Kahve falında teröriste rehin olmak gördüyseniz:

  • Canınız biraz sıkılabilir.

Kahve falında teröristlerce rehin alınmak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında teröristler tarafından rehin alınmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teröriste rehin olmak çok zor bir duruma düşeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında rehin olduğunu görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yetkili bir göreve atanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaşta rehin alınmak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında rehin düşmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rehin tutulmak sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin rehin alındığını görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir