AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü terörist görmek

Kahve falında ölü terörist görmek

Kahve falında ölü terörist görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü terörist gördüyseniz:

  • Yeni işlere başvurabilir, yeni girişimlerde bulunabilir veya imzalar atabilirsiniz.

Kahve falında ölü terörist görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, bir üniversitede hoca olunacağına inanılır.

Kahve falında teröristler tarafından vurulduğunu görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, zor bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teröristlerle çatışmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, hem yeni yerler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teröristle savaşmak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında bayan terörist görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Kahve falında teröriste ateş etmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teröristlere esir düşmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köyde terörist görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, ayrılanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir