AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristlerle savaş görmek

Kahve falında teröristlerle savaş görmek

Kahve falında teröristlerle savaş görmek küskünlüklerin oluşacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında teröristlerle savaş gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında teröristle savaştığını görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, başarılarının ve kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında teröristlerle savaş görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında teröristlerle savaştığını görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına yorulur.

Kahve falında teröristin kaçırdığını görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, bunalacağına işaret eder.

Kahve falında teröristler tarafından vurulmak kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında silah terörist görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalettir.

Kahve falında teröristlerden kurtulmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında terörist saldırısı görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir