AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristlerle çatışma görmek

Kahve falında teröristlerle çatışma görmek

Kahve falında teröristlerle çatışma görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, amacına nail olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında teröristlerle çatışma gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Kahve falında teröristlerle çatışmaya görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında teröristle çatıştığını görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teröristlerle çatışmaya girmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında teröristle çatışma görmek yeni işlere gireceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teröristlerle çatışma görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terörist asker çatışması görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teröristlerle çatıştığını görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teröristlerce rehin alınmak fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir