AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde siyah kedi görmek

Kahve falında evde siyah kedi görmek

Kahve falında evde siyah kedi görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ağlayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında evde siyah kedi gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni yaklaşımlar muhtemel iş birlikleri açısından avantajlı konuma gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında evde siyah kedi görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ev kedisi görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kedinin eve girdiğini görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah büyük kedi görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında büyük siyah kedi görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında kedi siyah görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına inanılır.

Kahve falında siyah kediyi kovalamak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru siyah kedi görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir