AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ev kedisi görmek

Kahve falında siyah ev kedisi görmek

Kahve falında siyah ev kedisi görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, rızık elde edeceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında siyah ev kedisi gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği gibi yapılabilmesi için gerekli şeyleri sıralamak ya da bahaneler bulmak yerine, yararlı planlar yapmanız daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında siyah kedinin eve girdiğini görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında evde siyah kedi görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ev kedisi görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında siyah kedi kesmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet eder.

Kahve falında küçük siyah kedi görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında siyah kedi ölüsü görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında siyah kedi ısırması görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, işlerinin günden güne açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bir kedi görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir