AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük siyah kedi görmek

Kahve falında büyük siyah kedi görmek

Kahve falında büyük siyah kedi görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük siyah kedi gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında siyah büyük kedi görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük siyah kedi görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, net bir bakış açısı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı büyük kedi görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, korkularını yeneceğine inanılır.

Kahve falında büyük beyaz kedi görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük kedi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kediler görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük sarı kedi görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük gözlü kedi görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir