AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah büyük kedi görmek

Kahve falında siyah büyük kedi görmek

Kahve falında siyah büyük kedi görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında siyah büyük kedi gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak doğru olmayabilir.

Kahve falında siyah büyük kedi görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah kedi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek verimin ve bereketin geleceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük sarı kedi görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok büyük kedi görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine inanılır.

Kahve falında büyük kara kedi görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük kedi görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir