AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavlardan kaçmak

Kahve falında lavlardan kaçmak

Kahve falında lavlardan kaçmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, önemli işlere imza atacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında lavlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik arıyor veya değişiklikler yapmak istiyorsunuz.

Kahve falında lavdan kaçmak yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında lavlardan kaçmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında lavlar görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde lav görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında lavlara düşmek kırgınlık yaşanacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında akan lav görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında lav patlaması görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, işlerin de hafifleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir