AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde tavus kuşu görmek

Kahve falında evde tavus kuşu görmek

Kahve falında evde tavus kuşu görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde tavus kuşu gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmanız önemli bir ilişkinizin dengede kalmasını sağlayabilir.

Kahve falında evde tavus kuşu görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tavus kuşu görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavus kuşunu uçarken görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tavus kuşu görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek tavus kuşu görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında tavus kuşu kanadı görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavus kuşu yavrusu görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında tavus kuşu öldürmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir