AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür maden görmek

Kahve falında kömür maden görmek

Kahve falında kömür maden görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında kömür maden gördüyseniz:

  • Dikkatli davranmazsanız aynı işi birçok kere yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında maden kömür görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında kömür maden görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maden kömürü görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında değerli maden görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında maden suyu şişesi görmek projenin gerçekleştirileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında maden aramak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına delalet eder.

Kahve falında maden görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında değerli maden bulmak yakında işlerinin aksayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir