AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde koli görmek

Kahve falında evde koli görmek

Kahve falında evde koli görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarını gidereceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında evde koli gördüyseniz:

  • Bazı konuların acısını çıkartmak isteyen kişiler veya öç alma amaçlı ültimatomlar söz konusu olabilir.

Kahve falında evde koli görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında koli yapmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir koli kitap görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koli görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında koli almak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara kolisi görmek işlerin de hafifleyeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında yumurta kolisi görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine inanılır.

Kahve falında koli bandı görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir