AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara kolisi görmek

Kahve falında sigara kolisi görmek

Kahve falında sigara kolisi görmek tüm dileklerin tutacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara kolisi gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek ısrarla üzerine gitmekten daha doğru olabilir.

Kahve falında sigara kolisi görmek yönetici makamına oturacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş koli görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine işarettir.

Kahve falında koli almak kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kolilerle yumurta görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında bir koli yumurta kırmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında koli kutu görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına inanılır.

Kahve falında koli açmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir koli yumurta görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir