AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir koli kitap görmek

Kahve falında bir koli kitap görmek

Kahve falında bir koli kitap görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bir koli kitap gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Kahve falında bir koli kitap görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, gıybet edeceğine işarettir.

Kahve falında dolu koli görmek bir akrabadan hata görüleceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında koli görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koli yumurta görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine işaret eder.

Kahve falında koli taşımak saygınlık elde edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koli bandı görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet eder.

Kahve falında koli almak üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işaret eder.

Kahve falında koliler görmek mutlu ilişkiler kuracağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir