AnaSayfa / Genel / Kahve falında koli görmek

Kahve falında koli görmek

Kahve falında koli görmek sağlık içinde yaşanacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, en büyük acılarının dineceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, ortaklıkların bozulacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koli gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Kahve falında bir koli yumurta almak nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşya kolilemek bahtın açılacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında koli toplamak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koli içinde yumurta görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir koli kitap görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında koliler görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında koli kutuları görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet eder.

Kahve falında koli açmak uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir