AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpi kovalamak

Kahve falında kirpi kovalamak

Kahve falında kirpi kovalamak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kirpi kovalamak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişiler ilerlemek istediğiniz konularda size yardım edebilirler.

Kahve falında kirpi kovalamak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikensiz kirpi görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Kahve falında kirpi yemek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpi eti görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpinin ok attığını görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kirpi görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kirpi görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kirpi öldürmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir