AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi küs görmek

Kahve falında anneyi küs görmek

Kahve falında anneyi küs görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi küs gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında anneyle küs olmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında annesiyle küs olduğunu görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kişinin tek başına kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi küs görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet eder.

Kahve falında ölen anneyi küs görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi küs görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak oldukça büyük başarılara, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduklarını görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin öldüğünü görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir