AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle küs olmak

Kahve falında anneyle küs olmak

Kahve falında anneyle küs olmak insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyle küs olmak gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Kahve falında anneyi küs görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş anneyi küs görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulur.

Kahve falında ölen anneyi küs görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında annesiyle küs olduğunu görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, makam edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle küs olmak geleceğe daha umut dolu bakacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında küstüm yastığı görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun akraba görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barıştığını görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir