AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen anneyi küs görmek

Kahve falında ölen anneyi küs görmek

Kahve falında ölen anneyi küs görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, işlerinin aksayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında ölen anneyi küs gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Kahve falında ölen anneyi küs görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında annesiyle küs olduğunu görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyle küs olmak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi küs görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi küs görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle kavga etmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin size küstüğünü görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine gitmek umutlarının boşa çıkmayacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir