AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesiyle küs olduğunu görmek

Kahve falında annesiyle küs olduğunu görmek

Kahve falında annesiyle küs olduğunu görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, az çalışarak çok gezeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında annesiyle küs olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikir veya planlarınızdaki yanlışlara işaret edebilir veya size yeni seçenek oluşturabilecek planlar sunabilirler.

Kahve falında anneyle küs olmak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen anneyi küs görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi küs görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında annesiyle küs olduğunu görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına delalettir.

Kahve falında anneyi küs görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla kavga etmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küstüğün biriyle konuşmak kazancının da azalacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine yorulur.

Kahve falında küs olunan arkadaş görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir