AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduklarını görmek

Kahve falında küs olduklarını görmek

Kahve falında küs olduklarını görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, daha fazla rızık elde edileceğine delalettir.

Kahve falında küs olduklarını gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz.

Kahve falında küs olan birine sarılmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu biriyle yemek yemek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli küs olduğun birini görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında küsen birini görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşınla küstüğünü görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla kavga etmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu biriyle tartışmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, muradın yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir