AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi kucakta taşımak

Kahve falında sevgiliyi kucakta taşımak

Kahve falında sevgiliyi kucakta taşımak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, başarılarının daim olacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, hoşluk içinde olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi kucakta taşımak gördüyseniz:

  • İş birliği içerisine gireceğiniz veya anlaşma yapacağınız kişilerin kapasitelerini hafife alıyor ya da gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi kucakta taşımak herkesin dikkatinin çekileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kucakta taşımak ahiret inancına göre yaşanacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucakta erkek bebek taşımak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucakta insan taşımak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayı kucakta taşımak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kızı kucakta taşımak hayattan yana yüzünün güleceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak kendisini üzen konuların kapanacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında anneyi kucakta taşımak doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir