AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucakta birini taşımak

Kahve falında kucakta birini taşımak

Kahve falında kucakta birini taşımak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kucakta birini taşımak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sızlanarak veya ağlamaklı sorular sormanız, istediğiniz cevapları alamamanıza neden olabilir.

Kahve falında kucakta bebek taşımak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı kucakta taşımak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucakta erkek bebek taşımak hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi kucakta taşımak kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak yokluk içine gireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucakta kadın taşımak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine alamet eder.

Kahve falında bir kızı kucakta taşımak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, mal ve mülk sahibi olmaya delalettir.

Kahve falında kucakta birini taşımak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir