AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucakta bebek taşımak

Kahve falında kucakta bebek taşımak

Kahve falında kucakta bebek taşımak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucakta bebek taşımak gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal ilişkilerinizde sihirli bir değnek dokunuşu söz konusu olabilir.

Kahve falında kucakta erkek bebek taşımak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kucakta bebek taşımak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızı kucakta taşımak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kucakta hasta taşımak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kucakta odun taşımak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında kucakta kadın taşımak dileklerin yerine geleceğine, kendisini ailesine vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kucakta taşımak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir