AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı kucakta taşımak

Kahve falında babayı kucakta taşımak

Kahve falında babayı kucakta taşımak iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, fikirlerinin çatışacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında babayı kucakta taşımak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalıyorsunuz.

Kahve falında babayı kucakta taşımak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü kucakta taşımak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, güzel günlerle tanışılacağına işarettir.

Kahve falında bir kızı kucakta taşımak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucakta birini taşımak kalkınacağına, umutların yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kucakta insan taşımak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi kucakta taşımak tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini kucakta taşımak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir