AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde pilavı görmek

Kahve falında perde pilavı görmek

Kahve falında perde pilavı görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, hayırlı bir eşe, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, hayatın temposunun yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında perde pilavı gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Kahve falında perde pilavı görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında perdeleri yıkamak uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine inanılır.

Kahve falında gözlerine perde inmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında banyo perdesi görmek boş kuruntularla uğraşacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmız perde görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saten perde görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, düşmanlarımızı alt etmeye delalet eder.

Kahve falında eve perde asmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında perdeyi aralamak kendi işinin patronu olunacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir