AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi kıskanmak

Kahve falında anneyi kıskanmak

Kahve falında anneyi kıskanmak herkesin rahat edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kapanan kapıların açılacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, ömrünün de uzun olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi kıskanmak gördüyseniz:

  • Tüm doğru hamleleri yapabilecek durumdasınız, başkaları farklı yoldan gitmenizi söylese bile kararlarınızı sorgulamayın.

Kahve falında anneyi kıskanmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kıskanmak ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskanmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini kıskandırmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında birini kıskanmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanı kıskanmak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeği kıskanmak emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir