AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi kıskanmak

Kahve falında eski sevgiliyi kıskanmak

Kahve falında eski sevgiliyi kıskanmak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, Allah katında yükseleceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, aile işlerinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskanmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara tutkulu yaklaşımlar gösterme isteğiniz artabilir.

Kahve falında eski sevgilini kıskanmak daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskanmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskandırmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kıskandığını görmek kırılacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisini kıskanmak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalettir.

Kahve falında eski eşini kıskanmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi kıskandırmak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir