AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği kıskanmak

Kahve falında bir erkeği kıskanmak

Kahve falında bir erkeği kıskanmak düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, hayallerinin gerçek olacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeği kıskanmak gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler size zarar verebilir.

Kahve falında erkeği kıskandırmak üzerindeki yükten kurtulacağına, hayırlı haberler getireceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeği kıskanmak maddi zarar edeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşını kıskanmak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeği kıskanmak neşenin ve mutluluğun geleceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini kıskanmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin birini kıskanmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bundan güç ve cesaret alacağına alamet eder.

Kahve falında kocanı kıskanmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini kıskandığını görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir